Mijn favoriete gratis workouts op Youtube

Met de Coronagekte zit ik net als heel veel mensen veel thuis. Ik werk parttime voor een groot retailbedrijf, voorlopig blijf ik daarvoor van thuis uit aan het werk. Parttime werk ik als freelancer met voornamelijk klanten in de modesector, je kan begrijpen dat dat werk momenteel helaas redelijk op z’n gat ligt. Als diabeet zit ik ook in de risicogroep, dus ik probeer zoveel mogelijk binnen te blijven en alle contact te vermijden. Allemaal goed voor een hoop stress, en ik ben vast niet de enige!

Daarom heb ik een overzichtje gemaakt van mijn favoriete gratis youtube workouts. Ik sport meestal in een fitness, maar soms na een lange dag heb ik daar geen zin in, en dan doe ik wel eens een workout thuis met zo’n video. Je kan ze binnen doen, met minimale ruimte, en zonder iets van toestellen. De meeste zijn trouwens ook kidsproof. Hopelijk zit er voor jou ook iets leuks bij!

Noot van de redactie… Nee mopje, gewoon van mezelf. Ik zit al de hele dag te kloten met de grootte van deze video’s ten opzichte van de tekst. Op een computer is het normaal gezien okee, op een telefoon ziet het er waarschijnlijk heel raar uit. Ik ga het proberen fiksen, jullie vergeven me het vast wel toch? Klik gerust door naar Youtube om de workouts daar te bekijken.

Fitness Marshall – dansworkouts

Fitness Marshall staat gekend om zijn hysterische persoonlijkheid en zijn dansvideo’s. Ze zijn 3-4 minuten lang, maar je kan natuurlijk zoveel video’s doen als je wilt. Hij heeft een bodypositive approach dus hier wordt niet geschreeuwd over calorieën verbranden, en zijn achtergronddansers zijn vaak een mix van verschillende lichamen en lijven (word ik blij van!).