Goede voornemens! (of allez zoiets toch)

Als ik het jou nog niet gewenst heb: m’n allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Hoewel ik vind dat goede voornemens maken geen must is, vind ik het toch altijd een goed moment voor mezelf om even te checken waar ik sta, waar ik wil staan, en wat ik moet doen om de afstand tussen die 2 punten te verkleinen. Wat een heel fancy manier is om te zeggen dat ik stiekem toch aan goede voornemens doe :p. Voor de blog is dat onder andere om te schrijven wat ik wil, en me minder aan te trekken van de mening van anderen.

In 2019 heb ik wel 500 keer stukjes geschreven voor m’n blog… om ze daarna te deleten. Om ze dan een week later terug te schrijven. En opnieuw te deleten. I know, I know… Idioot. Anyway, dit jaar wil ik dus van die delete knop afblijven en vaker stukjes te delen over bodypositive dingen die ik belangrijk vind. En dat vind ik fucking spannend.

“Enneuh… wat is daar dan zo wereldschokkend scary aan eigenlijk?”

Wel, het zit zo. Als je me volgt, ga ik er een beetje vanuit dat je iemand bent die bezig is met of interesse heeft in meer zelfvertrouwen krijgen (of dat je me gewoon een tof wijf vindt, ook prima). Ik weet dat we in die reis niet allemaal op hetzelfde punt staan. Sommigen moeten nog net beginnen, anderen zijn al  jaren bezig, en nog anderen moeten misschien hun eerste stap nog zetten (als jij deze persoon bent, wat supergoed van je! High five!).

Dat houdt in dat ik dingen ga delen die voor sommige mensen compleet nieuw zijn, en die soms haaks gaan staan op dingen die ze altijd geloofd hebben. Zo’n “wtf schrijf jij nu mens, dit is echt zo’n onzin” gevoel. En hoe weet ik dat? Omdat ik 10 jaar geleden net mijn eerste zelfliefde stapjes ging proberen zetten, en omdat ik toen ook zo reageerde op dingen die ik niet begreep. Jammer he?

Maar goed. Nu zijn we 10 jaar verder en 10 jaar wijzer (hoop ik toch) en ik heb zin om dit te doen dus ik ga er gewoon voor.  Tussendoor blijf ik op Facebook en Instagram ook dingen delen als outfits en stuff uit mijn privéleven, en op de blog gaan er wat meer artikelen verschijnen tussen de shopping posts door. Heel benieuwd wat jullie daar van gaan vinden…

Gelukkig nieuwjaar darlings!

Hebben jullie nog goede voornemens?