OOTD – easy peasy lemon squeezy

Als het aankomt op prints ben ik echt een love-it-or-hate-it kind of girl. Of ik word verliefd, of ik blijf er ver van weg, en er is geen middenweg. Je kan me dan ook vaak vinden in een effen outfit, maar voor dingen als streepjes, polkadots, bloemen en tijgerprints maak ik graag een uitzondering. Mogen ook op die lijst: citroenprintjes! Ik weet niet wat er zo magisch is aan een citroenprint, maar elke keer ik er eentje zie, waan ik mezelf al in Toscane (of, you know, waar citroenen dan ook gekweekt worden) als een of andere Italiaanse schone.

Er zijn zo van die outfits die niet veel woorden, nodig hebben, omdat ze wel redelijk voor zichzelf spreken. Ik denk dat deze foto’s en m’n smile wel vertellen hoe awesome deze look is. You like? let me know!

top – Forever21 – je vindt ‘m hier
rok – Asos Tall (uitverkocht)
schoenen – Nike
foto’s door Silverpixs