OOTD – grey kimono dress

plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-6

You guys know I’m a sucker for black, but that doesn’t mean I don’t switch it up with some colour from time to time (like white, lol). Okay, you got me, I’ll never be the girl with the super colourful wardrobe, but that doesn’t mean I only wear black. Like this grey kimono style dress that I love!

Plussize grey kimono dress

It’s my first time ordering from Boohoo, I’d say generally speaking their sizing is on the smaller side. But for bodycon dresses, I always size down, because otherwise I don’t get the desired fit around the waist. I’m loving the knot detail giving me ultraboobs, and the split in the front (I didn’t realize how high up it was until I saw it on the pictures haha, oops!). It was incredibly hot when we shot this, so in case you were wondering what highlighter I’m using: it’s sweat. Hope you like it! (the dress I mean. Not the sweat.)

 plussize-grijze-kimono-jurk-marianne-nykjaer

plussize-grijze-bodycon-jurk-marianne-nykjaer

  plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-8

plussize-grijze-jurk-bodycon-marianne-nykjaerplussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-5 plussize-grijze-jurk-marianne-nykjaer plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-7

dress – Boohoo
heels – New Look
photography by Roxanne Letterie

 

Leave a Reply

OOTD – grijze kimono jurk

plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-6

Intussen is het geen geheim meer dat ik verslaafd ben aan zwart, maar dat wil niet zeggen dat ik niet af en toe ook eens voor een kleurtje kies. Okee, ik geef het toe, ‘s werelds meest kleurrijke kleerkast ga ik nooit hebben, maar dat wil niet zeggen dat alles zwart is. Zoals deze grijze kimonojurk bijvoorbeeld!

Plussize grijze kimono jurk

Ik spotte ‘m bij boohoo, en het is de eerste keer dat ik bij hen bestel. In het algemeen vallen hun maten een beetje kleiner uit, maar bij bodycon jurkjes kies ik altijd een maat kleiner, omdat ik anders niet de fit krijg die ik wil aan m’n taille. Ik ben fan van het geknoopte detail vooraan (giving me ultraboobies, ow yeah), en de split (ik had echt geen idee dat deze zo hoog kwam totdat ik de foto’s zag. Oeps.). Het was echt bloedheet toen we deze look shootten dus voor het geval je je afvraagt welke highlighter ik gebruik; het is zweet. Hope you like it! (de look bedoel ik. Niet het zweet.)

 plussize-grijze-kimono-jurk-marianne-nykjaer

plussize-grijze-bodycon-jurk-marianne-nykjaer

  plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-8

plussize-grijze-jurk-bodycon-marianne-nykjaerplussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-5 plussize-grijze-jurk-marianne-nykjaer plussize-grijze-jurk-boohoo-marianne-nykjaer-7

jurk – Boohoo
hakken – New Look
fotografie door Roxanne Letterie

 

1 Comment

  1. Eva
    September 12, 2016 @ 1:25 AM

    Heel sexy Marianne!!! Jij kunt het goed hebben met je prachtige benen! Ik zou de hoge split niet aandurven. Jij kunt hem perfect hebben! En van de warmte zie het niks hoor! Een naturalisatie beauty ben je! Hele gave jurk! Boohoo heeft echt leuke en betaalbare kleding.. kwaliteit is soms wat minder maar soms ook weer super.. Mijn ervaring dan! Enjoy this lovely bodycon! XoXo Evelien

    Reply

Leave a Reply