OOTD – little black dress & uncovered arms

plussize-bodycon-6

Today on the blog: little black dress #136. Just kidding, I don’t have that many LBD’s (although I never really counted them…) but I do share a lot of these on here :p. I can’t help myself, if it’s black and dressy I just have to have it! This one is special to me, because one of the last things I learned to love about my body are my arms.

Life is too short to keep your arms covered honey

I have chubby upper arms, and as soon as temperatures start to rise I start reading helpful fashion tips on how you should cover big arms during summer… So a couple of years ago, a dress like this one could only be worn with a bolero. Thank God those days are over, because I think I look megacute in this outfit and a bolero would ruin it. So yay for going sleeveless! I know a lot of my fluffy sisters still struggle with showing their arms, but honey: life is too short (and summer is too warm) to always cover them up. Show those babies!

plussize-bodycon-4 plussize-bodycon-3 plussize-bodycon-1 plussize-bodycon plussize-bodycon-2 plussize-bodycon-5

dress – old (honestly can’t even remember where I got it, sorry guys)

shoes – New Look

shot by Roxanne Letterie

Leave a Reply

OOTD – little black dress & blote armen

plussize-bodycon-6

Vandaag op de blog: little black dress #136. Grapje, zoveel zwarte jurkjes heb ik niet (alhoewel… ik heb ze nooit geteld…) maar ik geef wel toe dat ik vaak zwarte jurkjes deel hier :p. Sorry people of the interwebz, het is gewoon sterker dan mezelf, I needz to have it! Deze is een beetje speciaal voor mij, omdat mijn armen een van de laatste dingen waren die ik leerde accepteren aan mezelf.

Het leven is te kort om altijd maar je armen te bedekken

Ik heb chunky bovenarmen, en elk jaar zodra de zomer er aan komt lees ik overal artikelen met behulpzame “tips” over hoe je volle armen moet bedekken tijdens de zomer… Chubby blote armen, de schande! Dus een paar jaar geleden zou ik deze jurk gedragen hebben met een bolero. Thank God dat die dagen voorbij zijn, want ik denk dat ik er megacute uitzie in deze outfit en een bolero zou echt totaal niks toevoegen (jeweetwel. figuurlijk.). Dus yay voor blote armen!

Ik weet dat het voor veel vollere vrouwen nog best een dingetje is, blote armen, maar darling: het leven is te kort (en de zomer te warm) om je de hele tijd te bedekken. Show those babies!

plussize-bodycon-4 plussize-bodycon-3 plussize-bodycon-1 plussize-bodycon plussize-bodycon-2 plussize-bodycon-5

dress -old, honestly can’t remember where I got it!
heels – New Look
shot by Roxanne Letterie

Leave a Reply