OOTD – feeding my little black dress addiction

marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-6

Little black dress addiction

I might have to join LBDLA (little black dress lovers anynomous) after this post because, yup, here’s another outfitpost wearing a black dress! I can’t help myself, they’re just so damn cute and versatile. Little black dresses have carried me through life, from fun nights out with friends to dates and school presentations or work events. You just can’t go wrong with a little black dress. This one is a stretchy bodycon with a front knot detail. Supercomfi and effortless (because I tend to be lazy as fuck with my personal style and I like quick results). I paired it with heels, statement earrings and -ofcourse – red lips. What do you think of this look?

marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-1 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-3 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-5 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-2 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-8 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-4 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-7

dress – Dorothy Perkins
shoes – New Look via Asos
earrings – H&M
glasses – forever 21

photography by Roxanne Letterie

1 Comment

  1. Margo
    May 4, 2016 @ 8:36 AM

    STAHP it’s too pretty.

    Reply

Leave a Reply

OOTD – mijn little black dress verslaving

marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-6

Little black dress verslaving

Als het stil wordt op deze blog na deze post, dan is het waarschijnlijk omdat ik te druk ben met mijn meetings bij LBDLO (little black dress lovers anonymous). Want yup, hier ben ik alweer met een zwart jurkje als outfitpost! Het is sterker dan mezelf, ik vind ze gewoon echt verslavend cute en superveelzijdig. Ik draag deze (letterlijk) doorheen heel m’n leven: van leuke avondjes uit met vriendinnen tot dates, en van presentaties op school tot events voor het werk. Wat het ook is, een little black dress is zoals die goede vriendin waar je altijd op kan terugvallen. Deze is een stretchy bodycon met een knoopdetails vooraan. Supercomfi en gemakkelijk (mijn persoonlijke stijl wordt vaak gedomineerd door mijn drang naar snelheid en gemakzucht… ik hou van snelle resultaten!). Nog een paar hakken, statement oorbellen en – natuurlijk – rode lippen en ik ben good to go. Wat vinden jullie van deze look?

marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-1 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-3 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-5 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-2 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-8 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-4 marianne-nykjaer-plussize-little-black-dress-7

zwarte jurk – Dorothy Perkins
schoenen – New Look via Asos
oorbellen – H&M
zonnebril – forever 21

foto’s door Roxanne Letterie

 

 

Leave a Reply